Vill du jobba hos oss?

Vill söker säljare av pool- spabads- och trädgårdsprojekt.

Mark & Stencenter som har funnits sedan 1999 säljer mur- och marksten för trädgården, swimmingpool och spabad – samt samordning av pool- och trädgårdsprojekt.
Vi är återförsäljare för Folkpool som är Sveriges största pool- och spabutikskedja med 30 butiker över hela landet – av vilka vi driver de i Borås och Uddevalla.

Du kommer i första hand att jobba med..

..försäljning i butik/showroom i Borås och bemöta förfrågningar som kommer in via telefon och mail. Vidare kommer du att hjälpa kunderna med vägledning och rådgivning om pool- spabads- och trädgårdsprojekt. I jobbet ingår också att hantera offertkunder samt att emellanåt göra hembesök för konsultation.

Vi ser gärna att du har..

..några års erfarenhet av försäljning. Det är en fördel om du har en viss teknisk förståelse. Erfarenhet av att hålla i pool- och trädgårdsprojekt är extra meriterande men inget krav.
Du bör vara bra på att formulera dig i tal och skrift och ha grundläggande kunskaper inom MS Office, Word, Excel och gärna erfarenhet av Visma/SPCS affärssystem eller liknande.

Du som passar för tjänsten..

..är positiv, ansvarsfull, förtroendeingivande och trygg i dig själv. Du är engagerad, mycket serviceminded och bra på att skapa relationer. Du är driftig, resultatinriktad, initiativrik och noggrann.
Du gillar verkligen att jobba – speciellt att sälja – och drivs av att göra kunden nöjd genom att ge det lilla extra i alla situationer. Gillar du dessutom ordning och reda så kan du vara personen vi söker.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Körkort B fordras

Varaktighet: Tillsvidareanställning 100%

Arbetstid: Heltid schemalagd arbetstid
Branschen är mycket säsongsbetonad och arbetsbelastningen är därmed varierande under hög- respektive lågsäsong.

Lön: Fast månadslön

Kontaktperson: Calle Karlsson calle@markstencenter.se

Sista ansökningsdag 2019-08-16

Vill du jobba i en spännande bransch i en stimulerande arbetsmiljö och tror att du är rätt person för tjänsten så tveka inte utan ansök redan idag!
Vi läser alla ansökningar löpande så maila CV och Personligt brev så snart som möjligt.
Ange Referens ” Säljare Mark & Stencenter / Folkpool Borås” i din ansökan.

Ansökan via e-post calle@markstencenter.se